Скопје, 21 февруари 2021 година

Вицегувернерот Бајрами: Народната банка е професионална институција, зад сите одлуки стои цел тим

Интервју за МИА

Прочитај повеќе..

Скопје, 20 февруари 2021 година

„Стандард и Пурс“: Севкупниот пораст на депозитната база во 2020 година ја потврдува задржаната доверба

Прочитај повеќе..

Скопје, 16 февруари 2021 година

Народната банка објави одговори на најчесто поставуваните прашања во јавноста во врска со крипто-средствата

Прочитај повеќе..