Njoftime

24.08.2020

Intervistë me guvernatoren Angelovska-Bezhoska për gazetën „Veçer“: Bankat janë të sigurta dhe të qëndrueshme, paratë e qytetarëve janë të sigurta

Më shumë..

24.08.2020

Drejtoresha e Mbikëqyrjes së BP-së: Asnjë vendim mbikëqyrës nuk merret brenda natës, pas tij qëndron një ekip i tërë mbikëqyrës

Intervistë për MIA

Më shumë..

18.08.2020

Për herë të parë, BQE i mundësoi Bankës Popullore të ketë qasje në likuiditet në valutë të huaj në euro

Më shumë..

Ngjarje