Zhvillimet monetare në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Më shumë..

Banka Popullore publikoi përgjigje për pyetjet e parashtruara më shpesh në publik lidhur me kriptomonedhat

Më shumë..

Angelovska-Bezhoska: Banka Popullore do të fillojë me aktivitete për të mbështetur „financat e gjelbra“ dhe përqendrohet në mbështetjen e sektorit fintech

Më shumë..  • Njoftime për shtyp  2021   2020  |  2019  |  2018
  • Fjalime Guvernatori Anita Angelovska-Bezhoska  |  Viceguvernatorë
  • Intervista