Соопштенија

21.09.2017

Соопштение на НБРМ, 21.9.2017 година

Монетарни движења во Република Македонија: август 2017 година

Прочитај повеќе..

21.09.2017

Соопштение на НБРМ, 21.9.2017 година

На седницата на Собранието на Република Македонија одржана на 20.9.2017, а по претходно доставен предлог од страна на гувернерот на НБРМ, д-р Анита Ангеловска-Бежоска беше избрана за вицегувернер на НБРМ

Прочитај повеќе..

19.09.2017

Соопштение на НБРМ, 19.9.2017 година

На 14 септември во Народната банка се одржа 26. сесија на Клубот на истражувачите

Прочитај повеќе..

Настани