Соопштенија

21.05.2018

Презентација на Маја Кадиевска Војновиќ, вицегувернер на НБРМ, Економски форум, 17-18 мај 2018 година, Астана, Казахстан

Прочитај повеќе..

21.05.2018

Соопштение на НБРМ, 21.5.2018 година

Монетарни движења во Република Македонија

Прочитај повеќе..

18.05.2018

Соопштение на НБРМ, 18.5.2018 година

НБРМ ја објави публикацијата „Паметно управување со парите – водич за личните финансии“

Прочитај повеќе..

17.05.2018

Соопштение на НБРМ, 17.5.2018 година

Народната банка на Република Македонија беше домаќин на претставници на Хрватската народна банка.

Прочитај повеќе..

Настани