Соопштенија

18.06.2018

Презентација на Маја Кадиевска Војновиќ, вицегувернерка на НБРМ, “Монетарната политика и стабилноста на банкарските системи во земјите од регионот – една декада по банкротот на “Лиман Брадерс” (“Lehman Brothers”)”

Состанок на гувернери на народни банки, министри за финансии и директори на управи за јавни приходи од регионот, Бечичи, Црна Гора, 14-16 јуни, 2018 година

Прочитај повеќе..

14.06.2018

ЦЕФ со поддршка од НБРМ: оддржана меѓународната веб-конференција „Финансиската вклученост и улогата на платните системи“

Прочитај повеќе..

14.06.2018

Одржана 29. сесија на Клубот на истражувачи

Презентирани два истражувачки труда.

Прочитај повеќе..

Настани