Соопштенија

18.05.2018

Соопштение на НБРМ, 18.5.2018 година

НБРМ ја објави публикацијата „Паметно управување со парите – водич за личните финансии“

Прочитај повеќе..

17.05.2018

Соопштение на НБРМ, 17.5.2018 година

Народната банка на Република Македонија беше домаќин на претставници на Хрватската народна банка.

Прочитај повеќе..

14.05.2018

Соопштение на НБРМ, 14.5.2018 година

Утре влегуваат во оптек првите полимерни пари на Република Македонија.

Прочитај повеќе..

11.05.2018

Соопштение, 11.5.2018 година

Започнаа Деновите на финансиската писменост

Прочитај повеќе..

Настани