Соопштенија

13.12.2017

Соопштение на НБРМ, 13.12.2017 година

Одржана е редовната седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на Народната банка

Прочитај повеќе..

13.12.2017

Редовна аукција за продажба на благајнички записи, 13 декември 2017 година

Прочитај повеќе..

11.12.2017

Соопштение на НБРМ, 11.12.2017 година

На 7 декември во Народната банка се одржа 27. сесија на Клубот на истражувачите

Прочитај повеќе..

Настани