Соопштение на НБРМ, 13.12.2017 година

Одржана е редовната седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на Народната банка

Прочитај повеќе..

Соопштение на НБРМ, 11.12.2017 година

На 7 декември во Народната банка се одржа 27. сесија на Клубот на истражувачите

Прочитај повеќе..

Соопштение на НБРМ, 30.11.2017

Позначајни движења во платниот биланс во третиот квартал од 2017 година / Позначајни движења кај каматните стапки на банките и штедилниците: октомври 2017 година / Позначајни движења кај останатите финансиски институции (ОФИ): трет квартал на 2017 година

Прочитај повеќе..