Скопје, 15.5.2013 година

Соопштение на НБРМ

Гувернерот на Народна банка на Република Македонија, г-н Петар Гошев, денес оствари средба со г-ѓа Орсалија Каланзопулос, директор во Светската банка за Република Македонија и регионален координатор за југоисточна Европа. На средбата беа дискутирани неколку групи на прашања.