Неделна информација за меѓународните финансиски пазари 28 ноември - 2 декември 2016

Прочитај повеќе..

Неделна информација за меѓународните финансиски пазари 14 ноември - 18 ноември 2016

Прочитај повеќе..

Монетарни движења во Република Македонија: ноември 2016 година

Соопштение на НБРM, 21.11.2016 година

Прочитај повеќе..

Неделна информација за меѓународните финансиски пазари 7 ноември - 11 ноември 2016

Прочитај повеќе..

Соопштение на НБРМ, 10.11.2016

Во периодот од 7 до 11 ноември 2016 година, во работна посета на Народната банка на Република Македонија престојува делегација од Банката на Мароко

Прочитај повеќе..

Соопштение на НБРМ, 9.11.2016

На 8 ноември 2016 година се одржа редовна седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ, на којашто беа разгледани состојбите во домашната економија, движењата на меѓународните и домашните финансиски пазари и показателите за домашната економија

Прочитај повеќе..

Скопје, 9.1.2013 година

Редовна аукција за продажба на благајнички записи

Прочитај повеќе..

Неделна информација за меѓународните финансиски пазари 31 октомври - 4 ноември 2016

Прочитај повеќе..