Соопштенија

14.04.2019

Средби во Вашингтон: Монетарната политика е соодветна, Народната банка склучи нов меморандум за соработка со Европската инвестициска банка

Прочитај повеќе..

12.04.2019

Ангеловска-Бежоска и Тевдовски на Пролетните средби на ММФ и Светската банка во Вашингтон

Прочитај повеќе..

10.04.2019

Одржана редовната седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на Народната банка

Прочитај повеќе..

09.04.2019

Ангеловска-Бежоска на Конференција на Европската комисија: Релативно високиот степен на поврзаност на нашиот финансиски систем со европскиот носи бројни придобивки за нашата економија

Прочитај повеќе..

 

Објави - Огласи

Економија за секого

23.03.2019

Што работи централната банка и што значи тоа за Вашиот секојдневен живот?

Економија за секого

Прочитај повеќе..